Månadens medarbetare

wayanHej Fanny! Berätta lite om dig själv, vem är du? Vad gör du på fritiden?

Hej hej! Jag är en drömmande och glad kvinnlig person från Jönköping på 19 år. Jag älskar att skriva och har en åsikt om det mesta. Kommer spendera största delen av november och halva december i Australien där jag har planerat att bara luffa runt tillsammans med en god vän. Vid årsskiftet kommer jag flytta till Provence för att plugga franska där fram till maj. Så just nu är jag en person som är rätt stressad, springer runt fram och tillbaka och försöker få struktur på allting genom mitt skrivande. Där mellan försöker jag även äta gott, krama mina vänner hårt och skratta så det vibrerar i magen.

Beskriv dig själv med fem ord!
Pacifist, atmosfärisk, skrattande, feminist och vegetarian.

Vad du har hand om i tidningen?
Jag är krönikör!

Hur kommer det sig att du ville jobba på Divine och hur hittade du hit?
Jag har ju alltid älskat att skriva. Har gjort det sedan jag gick på högstadiet. Då har det mest varit poesiliknande texter, men sen så hörde jag talas om Divine Magazine genom vänner. Jag började läsa och klicka runt lite i ett nummer och fastnade direkt för den sköna attityden som hittas här. Det var olikt de flesta tidningar vars fokus handlar om att stöpa tjejer i hetronormativa barbieformer, medan Divine ger mer hälsosamma råd och pratar om lite viktigare saker än bantningstips (exempelvis feminism). Något sådant ville jag mer än gärna vara del av!

Vad har du för framtidsplaner?
Som nämnt ovan ska jag ju till både Australien och Frankrike inom en väldigt snar framtid, så det är väl mina närmsta liggande planer. Sen har jag även en plan på att rädda världen, men det får bli lite senare.

Vad är ditt bästa skönhetstips?
Mitt bästa skönhetstips är att skratta. Finns inget vackrare än skrattande människor.

Vad är ditt favoritplagg i garderoben?
Mina svarta, höga utsvängda byxor. De passar till det mesta plus att de är så bekväma att det känns som jag går runt invirad i egyptisk bomull. Heja bekväma grejer!

Vad har du för favoritprogram?
Jag har en fäbless för alla sorts natur- och djurprogram på National Geographic. Är så löjligt fascinerad av sådant där. Utöver den kategorin så älskar jag The Big Bang Theory och Family Guy.

Vad ville du bli när du var liten?
I min kompis ”Mina vänner”-bok skrev jag en gång att jag ville bli pizzabagare. Har dock inte så mycket minne av denna dröm, utan minns snarare hur jag ville bli delfinskötare. Idag ryser jag vid den tanken, skulle aldrig kunna ha ett djur i fångenskap så.

Har du någon favoriträtt?
Åh! Svår fråga. Jag älskar ju i princip all mat. Men (!), en riktigt god svamprisotto med massa ost, kantareller, champinjoner och ton av ruccola får mig att bli darrig vid bara tanken.

Vad tycker du bäst om i tidningen?
Hm, blandningen av allting, tror jag. En kan hitta både resereportage, debattartiklar, inspirerande outfits och hälsotips i en och samma tidning. Det blir som en liten godispåse fylld med massa smaker!

5 snabba:
Kaffe eller te
Svart eller vitt
Sommar eller vinter
Laga mat eller köpa mat
Jobb eller plugg

FacebookTwitterGoogle+Dela den här artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *