Månadens medarbetare

Hej Camilla! Berätta lite om dig själv, vem är du? Vad gör du på fritiden?
– Jag är en 24-årig student som läser mitt sista år inom Grafisk Design och Webbutveckling på Högskolan i Jönköping. Nu i höst så kombinerar jag det med en distanskurs i Redaktionell design på Berghs, en praktik som Art Director assistent hos Katrin Bååth och två extrajobb. Jag trivs med att ha mycket att göra och spenderar gärna min lediga tid på träning och vänner/familj.

Beskriv dig själv med fem ord!
– Glad, ambitiös, målinriktad, nyfiken och kreativ.

Vad du har hand om i tidningen?
–  Jag hjälper till med layouten.

Hur kommer det sig att du ville jobba på Divine och hur hittade du hit?
– Jag gjorde min dagliga Facebook-check och såg att ni sökte någon som kunde hjälpa till med layouten. Då hade jag nästintill läst klart mitt första år inom grafisk design och fastnat för den redaktionella designen, så jag såg det som en möjlighet att utvecklas och skaffa mig erfarenhet.

Vad har du för framtidsplaner?
Oj, det är så mycket jag vill göra. Men mitt närmsta mål är att efter examen kunna starta min karriär på ett modemagasin i Stockholm.

Vad är ditt bästa skönhetstips?
– Ett leende på läpparna!

Vad är ditt favoritplagg i garderoben?
Nu när hösten börjar smyga sig på så är det de stickade tröjorna som kommer bli en favorit.

Vad har du för favoritprogram?
–  Jag har ingen direkt favorit, men serien Vänner har jag nog sett om 101 gånger.

Vad ville du bli när du var liten?
– Delfinskötare eller handbollsproffs, beroende på hur långt bak i tiden vi går.

Har du någon favoriträtt?
– Haha, jag är en usel kock, men jag har två specialitéer och det är crepes och spagetti med köttfärssås.

Vad tycker du bäst om i tidningen?
– Jag älskar att resa, så de reportagen har jag en liten förkärlek till.

5 snabba:
Kaffe eller te
Svart eller vitt
Sommar eller vinter
Laga mat eller köpa mat
Jobb eller plugg

Läs artikeln online
Ladda ner Divine Magazine nr 9 2014

FacebookTwitterGoogle+Dela den här artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *