Månadens medarbetare

Hej Martina! Berätta lite om dig själv, vem är du? Vad gör du på fritiden?
– Jag heter Martina, lever i södra Sverige och spenderar mina dagar runt mode, studier och jobb. Under min lediga tid spenderar jag timmar med mitt modeintresse och hänger dagligen på gymmet för att trimma kroppen och kunna må bra.

Beskriv dig själv med fem ord!
– Skrattgalen, kreativ, drömmare, social och tävlingsinriktad (gäller framför allt på gymmet, det händer att jag tävlar mot en 60-årig gubbe på bandet bredvid).

Vad du har hand om i tidningen?
– Jag skriver om mode och fotar streetstyle.

Hur kommer det sig att du ville jobba på Divine och hur hittade du hit?
– Divine är ett lysande exempel på kreativa, skrivsugna tjejer, där av hoppade jag också in i teamet. Jag har skrivit här tidigare och kontaktade Emelie igen på grund av intresse att få skriva, fota och få det publicerat, vilken chans!

Vad har du för framtidsplaner?
– I framtiden jobbar jag med mode, mer detaljerat vet jag inte mer än att jag vill få möjlighet att vara kreativ, jobba med människor med samma intresse och få leva i en riktig modebubbla. Det viktigaste är att finna lycka, om lycka inte existerar spelar jobb ingen roll.

Vad är ditt bästa skönhetstips?
– Skönhet är min sämsta sida. Jag tvättar ansiktet, använder någon dagkräm, finnmedel ibland och lägger all min fokus på kläderna tyvärr, det är jag helt enkelt!

Vad är ditt favoritplagg i garderoben?
– Ett säkert kort är min oversize, vita t-shirt med polokrage i ett litet tjockare material från H&M trend.

Vad har du för favoritprogram?
– Project Runway slår det mesta, kreativa själar som skapar magi. Jag blir inspirerad själv av programmet att börja skapa kreationer.

Vad ville du bli när du var liten?
– Jag minns inte riktigt, antar att finna mig en prins och leva lyckligt i alla mina dagar.

Har du någon favoriträtt?
– Olika typer av sallader och omeletter.

Vad tycker du bäst om i tidningen?
– Helt klart modedelen på grund av mitt intresse, men också krönikorna och smått om politik.

5 snabba:
Kaffe eller te
Svart eller vitt
Sommar eller vinter
Laga mat eller köpa mat
Jobb eller plugg’

Läs artikeln online
Ladda ner Divine Magazine nr 10 2014

FacebookTwitterGoogle+Dela den här artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *