Månadens medarbetare

Namnlöst-1Hej Louise! Berätta lite om dig själv, vem är du? Vad gör du på fritiden?
Jag är 25 år, bor och är uppvuxen i Göteborg och driver mitt egna företag Lowin’ Productions sedan 2012, där jag gör grafiska tryck som säljs på Gallerix. Sedan har jag ännu ett projekt som heter We Wear by Lowin’ där jag säljer hårsnoddar, som även fungerar som armband, samt egendesignade mobilskal i min webshop. Efter gymnasiet så flyttade jag till San Francisco och jobbade som au pair i ett år, det gav mig väldigt mycket och jag växte som person. Jag har jobbat både på Volvo, dagis och i olika klädbutiker. Sedan blev längtan tillbaks till USA alldeles för stor så jag sa upp mig från mitt heltidsjobb och flyttade, själv, till Los Angeles i tre månader för att läsa en distanskurs i design, få lite inspiration till företaget och ha en lång semester. Jag har alltid varit nyfiken som person och jag blir lätt rastlös av en allt för ”vanlig” vardag. Därför älskar jag att se nya ställen och platser för att det ger mig en slags livsenergi, glädje och en känsla av frihet. Större delen av min fritid går till att fixa med företaget, göra roliga saker med kompisar och umgås med min pojkvän.

Beskriv dig själv med fem ord!
Social, glad, omtänksam, driven och nyfiken.

Vad du har hand om i tidningen?
Jag har hand om ”en vecka – sju outfits”.

Hur kommer det sig att du ville jobba på Divine och hur hittade du hit?
Jag säljer hårsnoddar som även fungerar som armband i min webshop och fick förfrågan av Divine Magazine om att ha med dom i en goodiebag vid jul. Självklart så ställde jag upp och några månader senare så sökte dom någon som kunde ha hand om ”en vecka – sju outfits” och eftersom jag gillar att prova på nya saker och gärna utmanar mig själv så hoppade jag på det uppdraget.

Vad har du för framtidsplaner?
Jag vill kunna jobba med mitt företag så mycket som möjligt, helst heltid, utveckla det åt alla håll och kanter och bevisa för mig själv att jag kan. USA är alltid inräknat i mina framtidsplaner, jag kommer nog aldrig att släppa tanken av att flytta dit. Jag vill resa, uppleva och göra så mycket jag bara kan för det utvecklar mig som person och jag gillar att få perspektiv på saker och ting. Självklart, medans jag gör allt detta vill jag omge mig av personer som lyfter fram mina allra bästa sidor.

Vad är ditt bästa skönhetstips?
Gör det du tycker om och blir lycklig av, skönhet kommer inifrån och mår du bra inuti så syns det utanpå.

Vad är ditt favoritplagg i garderoben?
Mina svarta strechjeans från Gina Tricot, dom passar till alla sorters tillfällen.

Vad har du för favoritprogram?
Mia & Klara. Älskar den humorduon och så fort jag ser dom så börjar jag skratta, igenkänningshumor när den är som bäst!

Vad ville du bli när du var liten?
Inredningsarkitekt. Alltid skissat mycket och var alltid den som drog igång projekt hemma som involverade att bygga om, måla väggar, skruva ihop möbler och fixa inredningsprylar. Satt alltid i skolan och skissade i skrivhäftet på hur det skulle se ut i min framtida lägenhet.

Har du någon favoriträtt?
Något så simpelt som kycklingtortillas. Blanda grillad kyckling med champinjoner, keso och lite örtsalt. Lägg det sedan i ett mjukt tortillabröd, rulla ihop det och lägg i en ugnsfast form. Strö lite ost ovanpå och in i ugnen tills det smälter.

Vad tycker du bäst om i tidningen?
Jag är ju en person som förespråkar mindre stress och att göra det man verkligen mår bra av och det tycker jag att Divine Magazine står för. Tycker även att det är superbra att det finns med tips på saker man faktiskt kan göra själv/köpa utan att bli ruinerad.

5 snabba:
Kaffe eller te
Svart eller vitt
Sommar eller vinter
Laga mat eller köpa mat
Jobb eller plugg

FacebookTwitterGoogle+Dela den här artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *