Ledare: Sommarvärme och härliga minnen

Plötsligt står vi här mitt i maj och jag undrar vart vintern tog vägen? Går det alltid så här snabbt? Vi har dessutom hunnit avverka en snabb men ack så underbar sommarperiod där vi fick njuta av både sommarvärme och sol i några dagar. Vart tog det vägen? Kom tillbaka!

Första helgen i maj hade jag en minnesvärd helg då min kompis Emma från Skåne här och i vanlig ordning stod självklart någon typ av spelning på schemat. Det brukar vanligtvis vara Winnerbäck vi ska se, men nu när det var studentfestival här i Örebro fick vi se både Timbuktu och Johnossi som båda levererade till max. Så himla underbara artister, sjukt bra drag och inte minst – festivalstämning när den är som bäst! Vi saknade dock sommarvärmen lite då de spelade ute, men vad gör det när en ändå dansar och hoppar sig svettig i ett hav av glada peppade människor?

Nu hoppas jag att värmen snart är tillbaka så vi kan njuta av härliga stunder utomhus. Kanske grilla, ta ett glas på någon uteservering, gå en långpromenad, lägga ut en filt i gräset och ha picknick… Ja, det är mycket jag längtar till nu!

Hoppas nu får en fin månad så hörs vi mer i juni!

Emelie Läkk Hesselius
Chefredaktör, Divine Magazine
FacebookTwitterGoogle+Dela den här artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *