Ledare: Livet.

Ibland händer det som inte får hända. En vän som man antar ska finnas där för resten av livet försvinner från en. Försvinner från alla han kände. Livet stannar upp. Det är fruktansvärt svårt att ens förstå, men någonstans innerst inne så vet man. Det blir aldrig mer sig likt. Det kommer alltid finnas ett tomrum som aldrig går att fylla.

Det är vid sådana här tillfällen en får perspektiv på saker och ting. Tankarna på hur allt ytligt kan betyda så mycket när det egentligen inte betyder någonting snurrar i huvudet. Vem bryr sig om om du har en ny mascara eller en ny tröja? Vem bryr sig om du har råd att åka på en lyxig semester eller bränna orimligt mycket pengar på krogen? Perspektiv. Livet är så skört och det är så läskigt när en inser det. Vi har ingen aning om hur länge vi kommer leva eller hur vår framtid ser ut, det enda vi kan göra är att leva nu och uppskatta det vi faktiskt har idag. Det må låta klyschigt, men det är så himla lätt att alltid tänka på framtiden och saker en vill göra då.

Det klassiska “när jag blir stor”-tänket kan lätt göra att en glömmer leva i nuet och faktiskt njuta av allt fint som finns kring en just nu. Uppskatta små saker i vardagen och se till det en har istället för att fokusera på det en saknar.

Jag hoppas att ni försöker njuta av allt fint ni har lite extra framöver och att ni tar hand om både er själva och era nära och kära.

Och älskade vän, du är och kommer alltid vara otroligt saknad <3

Emelie Läkk Hesselius
Chefredaktör, Divine Magazine

___

Månadens musik: Otto Knows (feat Lindsey Stirling & Alex Aris)  – Dying For You

Månadens film: Serien ‘Life Unexpected’ – En lättsmält och mysig serie som blandar drama med underhållning.

Läs artikeln online
Ladda ner Divine Magazine nr 2 2016

FacebookTwitterGoogle+Dela den här artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *